Hoe verloopt het proces?

Van oriëntatiegesprek tot aftercare, komt er veel kijken bij het bouwen van een conversie website.

Het bouwen van een conversie website gaat in meerdere stappen. Bij elke stap hebben we contact en zorgen we ervoor dat we nog steeds op dezelfde lijn zitten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

1

Gratis oriëntatie gesprek

In dit eerste gesprek, van 15 à 30 minuten, kijken we naar uw wensen en of het een goede match is. Meestal kunnen we ook gelijk een grove schatting maken van de kosten.
2

Officiële intakegesprek

In dit gesprek stellen we samen een zogenaamd requirements document op, waarin we samen kijken naar uw wensen en dit vertalen naar een soort checklist. Aan de hand van deze checklist kunnen we de prijs en looptijd bepalen.
3

Proposal

Na het intakegesprek hebben we een duidelijk beeld van de opdracht en kunnen we op basis van het requirements document beginnen aan een proposal. Een proposal bevat een gedetailleerd overzicht van wat we gaan bouwen, inclusief mock-ups en een styleguide.
4

Delivery

Nadat de proposal is goedgekeurd, gaan we aan de slag en leveren we de website aan op een verborgen omgeving. De website staat dan nog niet live, maar het geeft u alvast de mogelijkheid om te kijken of de website aan alle eisen voldoet.
5

Revisies

Indien de website niet helemaal aan uw wensen voldoet, kunnen we in deze stap eventueel wijzigingen aanbrengen om ervoor te zorgen dat u wel tevreden bent. Uiteraard is deze stap alleen nodig indien u niet tevreden bent met delivery.
6

Go live

Na de delivery en eventuele revisies, kan de website dan eindelijk live! Indien u al een website heeft, zullen wij helpen om ervoor te zorgen dat er een soepele overgang plaastvindt.

Bij de oplevering van de website krijgt u van ons instructies voor het CMS en een document met Tips & Tricks om het meeste uit uw website te halen. Uiteraard zijn wij ook altijd beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden.
7

Aftercare

Na de oplevering krijgt u, indien gewenst, elke 3 maanden een gratis consult voor betere conversie. We kijken naar de prestaties en bespreken de mogelijkheden om de conversie te verbeteren.

Boek direct een GRATIS oriëntatiegesprek!

Of bekijk onze veel gestelde vragen.